Welk vloerkleed voor in de slaapkamer

  • 3 min lezen

je wordt er mee wakker en gaat er mee op bed. Een vloerkleed voor in de slaapkamer! Je bent er misschien niet mee getrouwd maar het is toch zeker een belangrijk onderdeel van de slaapkamer? En dat is de reden waarom het vloerkleed in de slaapkamer sfeervol moet zijn. Voor welke type kleed in de slaapkamer ga jij?

Kleine slaapkamer? een rond vloerkleed!

Heb jij een kleinere slaapkamer, dan is rond wellicht geschikt voor jou! De ronde vloerkleden laten jou slaapkamer optisch groter lijken wat voor meer ruimtelijkheid zorgt. Je zou een deel van het vloerkleed onder het bed kunnen plaatsen. Het grote voordeel hiervan is wanneer je uit bed stapt niet een koude vloer aan je voeten hebt. 

Comfort in de slaapkamer

Heb je wel eens gedacht aan een wollen vloerkleed in de slaapkamer? Lekker zacht, warm en sfeervol. Je kunt ook dit kleed prima voor een deel onder het bed verplaatsen waardoor je ook een in een kleinere kamer een rechthoekig vloerkleed kwijt kunt. Het voordeel naast dat het warm en zacht aanvoelt is dat het ook een soort isolerend effect heeft. Geen koude voetjes meer dus

Slaapkamer kleed in verschillende materialen

Een vloerkleed in de slaapkamer kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Je hebt jute materialen, wollen materiaal, of katoen materiaal. Alle materialen zijn prima te combineren met een bed. Je zult zien wanneer je een vloerkleed in de slaapkamer legt het een stuk sfeervoller gaat worden, ook al kies je voor hoogpool of juist laagpol je gaat het verschil zien en voelen!

Meer vloerkleden tips

Terug naar boven