Ruilen en Retourneren

Wil jij het product retourneren? Geen probleem, meld het retour aan via deze link;

https://mrcarpet.shipping-portal.com/rp/

De retourkosten bedragen 4,95€. Wil je een buitenkleed retourneren groter dan 200cm, stuur ons dan een mail voor een ophaalopdracht.

Voorwaarden retourneren

Herroepingsrecht / Bedenktijd Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Het retourneren is kosteloos. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je gebruikmaken van (bij voorkeur) bovenstaand formulier of het modelformulier voor herroeping. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 

Termijn waarbinnen je kunt retourneren.
Als consument heb je recht op een zichttermijn van 30 dagen. Binnen deze 30 dagen heb je het recht om het product zonder reden (je kan wel een reden opgeven) naar ons te retourneren. Dit termijn gaat in nadat je het product fysiek in bezit krijgt. Na het ontvangen van de retourzending zal het aankoop bedrag direct op je rekening worden teruggestort.

Kosten van retourneren.
Retourneren binnen het zichttermijn van 30 dagen is bij ons €4,95. Echter wanneer een product dusdanig beschadigd is of gebruikerssporen die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.

Staat van het product.
Het product dient zo redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking te worden geretourneerd.

Herroepingstermijn
Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder reden het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen. Hiervoor kun je gebruikmaken van (bij voorkeur) bovenstaand formulier of het modelformulier voor herroeping. Je retour aanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 30 dagen is verzonden. 

 

Is verzenden gratis?

Ja bij Mrcarpet is het altijd gratis verzending, ook kleine bedragen versturen wij gratis.

Wanneer verzenden jullie mijn bestelling?

Wij hanteren 1-2 werkdagen. Vaak lukt het ons binnen 1 werkdag. Je ontvangt van ons een Track and Trace email over deze verzending zodra het vloerkleed is ingepakt.

Hoe volg ik mijn bestelling?

Je ontvangt een email van DPD met de details over je verzending. Dit is altijd binnen 24 uur.

DPD Verzending & Packs

Alle vloerkleden versturen wij met DPD. Er zijn echter een paar die wij via Packs versturen. Dit zijn buitenkleden met het formaat 200x290 / 200cm rond of groter.

Terug naar boven