Jute is één van de trends van dit moment. Tijdloos, stijlvol, neutraal
en natuurlijk! 
Op diverse manieren in het interieur te combineren.

De mogelijkheden van jute zijn oneindig. Het zorgt voor warmte en leven in het interieur, creëert mooie contrasten,brengt een stukje natuur in huis en geeft het interieur een knusse en cozy boost. Hieronder 7 tips om jute vloerkleden
in het interieur toe te passen.

De natuurlijke uitstraling, het tijdloos karakter en de neutrale kleur van jute maakt het geschikt voor diverse interieurstijlen en ruimtes. Zo zorgt een mooi groot jute vloerkleed ervoor dat het meubilair in het interieur wordt `verankerd`, waardoor er een gezellige en comfortabele ruimte ontstaat. Met een kleiner formaat vloerkleed
tover je een grimmige en lege hoek van de kamer weer helemaal tot leven. Kies voor een kleiner formaat jute vloerkleed als finishing touch op de kinderkamer!

1 Brengt de natuur in huis, go bohemian!

De natuur in huis halen is één van de woontrends van 2020. Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt voor warmte en huiselijkheid in het interieur.

Met een jute vloerkleed haal je niet alleen een stukje natuur in huis,het staat ook nog eens super sfeervol! Combineer een jute vloerkleed met wat mooie groene planten en jouw natuurlijke kamer is helemaal af!

Groot-Hk-

2 Jute vloerkleed op de kinderkamer.

Met een jute vloerkleed breng je sfeer in de kinder- of babykamer. Een hippe en stoere aanvulling en de finishing touch die de kamer helemaal af maakt. Bovendien vormt de naturel kleur van het jute vloerkleed een mooi contrast met de roze, blauwe of witte kleur van de kinderkamer!

Kinderkamer-Jute-vloerkleed

3 Een jute vloerkleed voor in dat dode hoekje.

We herkennen het allemaal, dat vergeten en onbenutte hoekje in het huis. En ook al zijn we hem niet vergeten, het hoekje blijft vaak onbenut en wordt niet gestyled. Erg jammer en onnodig!

 Voor deze ruimte die nog wat grimmig en leeg aanvoelt kan een jute kleed een geweldige aanvulling zijn! De natuurlijke uitstraling en neutrale kleur is eenvoudig te combineren met andere interieur stukken. 

Combineer een jute vloerkleed met bijvoorbeeld een rotan stoel, een poef of wat groene kamerplanten en betrek het hoekje op een stijlvolle manier bij het interieur

4 Een jute vloerkleed op de slaapkamer.

De natuurlijke textuur van een jute vloerkleed geeft de slaapkamer een warm en uitnodigend gevoel. 

De slaapkamer is een knusse, warme en gezellige ruimte, waar dit kleed helemaal in past! Daarnaast zijn jute vezels zacht, heerlijk om na het wakker worden je voeten op te zetten, good night!

5 Een jute vloerkleed, de kracht van het contrast!

Dankzij de neutrale kleur en het natuurlijk materiaal is jute met verschillende kleuren en materialen te combineren. Kleuren en materialen mogen botsen, gebruik de kracht van het contrast door jute te mixen!

Combineer jute bijvoorbeeld met fel groene planten voor een naturel botanische look. Of leg een naturel gekleurd jute vloerkleed op een betonnen vloer voor een extra stoere look.

Mix een jute vloerkleed met wit moderne tinten voor een rustgevende sfeer.

6 Jute vloerkleden in diverse interieurstijlen.

Door het tijdloze karakter van jute is het niet alleen te mixen met verschillende kleuren en materialen, maar ook toepasbaar in diverse interieurstijlen. 

Zo brengt jute de natuur, warmte en rust in een Scandinavisch of
bohemian woonstijl. Ga voor het contrast door een jute vloerkleed te combineren in een stoer industrieel interieur.

Of kies voor de kleurencombinatie wit/naturel een modern interieur met veel licht en wit.

7 Een jute vloerkleed voor buiten.

Buiten is het nieuwe binnen. Een van de trends van 2020 is dat we ook onze tuin stijlvol en warm aan willen aankleden.Steeds vaker zien we een jute vloerkleed in de veranda, serre of onder een overkapping. Op deze manier creëer je eigen woonkamer in de tuin, knus en gezellig!