Vintage-vloerkleden

Wie de recente trends op het gebied van interieur volgt, weet dat het hebben van een vintage vloerkleed een must is! Terwijl deze vloerkleden kleur en patroon toevoegen aan het interieur, hebben ze ook nog eens karakter en een klassieke aantrekkingskracht.

Een mooi vintage vloerkleed vult de ruimte met warmte, kleuren, patronen, texturen en een vleugje geschiedenis.

Vintage vloerkleden zijn in diverse stijlen, van Scandinavisch tot Marokkaans en Chinees, en diverse kleuren en patronen verkrijgbaar. Echter is het patroon van een vintage vloerkleed niet het belangrijkste, het is de uitstraling van het kleed die het zo populair maakt.

Wij hebben 3 verschillende dessins (Shiva, Dewi en Rez) in verschillende kleuren combinaties en formaten, zodat je altijd de juiste match hebt voor jouw interieur!

 

 

De “used” vintage look van de kleden geven het een klassiek, betrouwbaar en traditioneel karakter. Een vintage vloerkleed is tijdloos en al jarenlang één van de vloerkledentrends.. nooit uit de mode.

Vintage-vloerkleed-Rez-Sfeer-92

Onze vintage vloerkleden zijn gemaakt van 100% katoen en onderscheiden zich door een uitstekende afwerking en zijn perfect voor jarenlang gebruik zonder (of juist met 😉) enige teken van slijtage.

Vintage-vloerkleed-Shiva-Geel-Sfeer-3