Retourneren

Ik wil graag mijn bestelling retour sturen

Meld je retour aan via onderstaande link om deze snel en correct te verwerken. Na het ontvangen van je retourzending zal het aankoopbedrag direct op je rekening worden teruggestort. Doorloop de stappen in het retour portaal (hieronder ook beschreven) en meld je product binnen een paar minuten retour. Retouren kost bij ons €4,95. Heb jij een vloerkleed in het formaat 200 x 290? stuur dan een email naar info@mrcarpet.nl

Stap 1

Klik op de link en klik vervolgens op de button ‘Start een retourproces’. Je kan hier de originele zending (het trackingnummer) of je postcode invullen om de zending op te zoeken. Klik vervolgens door naar de details van de zending.

Stap 2

In het volgende scherm zie je de gegevens staan die eerder zijn ingevuld bij de oorspronkelijke zending. Bij stap 2 geef je de reden van het retour op. Je kan hier, indien gewenst, een notitie toevoegen als extra opmerking. Ook kan je hier aangeven welke producten je wilt retourneren.

Stap 3

Wanneer alles is ingevuld klik je op ‘Volgende: Kies afleverpunt’. Aan de hand van je ingevulde postcode komt de dichtstbijzijnde inleverlocatie tevoorschijn. Wanneer de je deze selecteert wordt de locatie opgeslagen.

Stap 4

Je bent nu bijna klaar met het indienen van zijn/haar retour. Er wordt nog een overzicht weergegeven van de retourzending, wanneer er producten geselecteerd zijn worden deze hier ook nogmaals weergegeven. Deze gegevens moeten nog door je geverifieerd worden en als alles akkoord is vink je de checkbox onderaan in het scherm aan en kies je voor ‘Volgende: Print retourlabel’.

Stap 5

Het label kan nu gedownload en geprint worden. Je levert het pakket in bij het gekozen servicepunt.

Voorwaarden retourneren

Herroepingsrecht / Bedenktijd Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Het retourneren is kosteloos. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je gebruikmaken van (bij voorkeur) bovenstaand formulier of het modelformulier voor herroeping. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 

Termijn waarbinnen je kunt retourneren.
Als consument heb je recht op een zichttermijn van 30 dagen. Binnen deze 30 dagen heb je het recht om het product zonder reden (je kan wel een reden opgeven) naar ons te retourneren. Dit termijn gaat in nadat je het product fysiek in bezit krijgt. Na het ontvangen van de retourzending zal het aankoop bedrag direct op je rekening worden teruggestort.

Kosten van retourneren.
Retourneren binnen het zichttermijn van 30 dagen is bij ons €4,95. Echter wanneer een product dusdanig beschadigd is of gebruikerssporen die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.

Staat van het product.
Het product dient zo redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking te worden geretourneerd.

Herroepingstermijn
Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder reden het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen. Hiervoor kun je gebruikmaken van (bij voorkeur) bovenstaand formulier of het modelformulier voor herroeping. Je retour aanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 30 dagen is verzonden.