Gratis tuinbon bij aankoop van een buitenkleed

Bij aankoop van een buitenkleed ontvang je nu tijdelijk een cadeaubon t.w.v €10,- De cadeaubon zal in de vorm van een pasje (met tegoed) met het kleed worden verstuurd. De bon kan gebruikt worden bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in Nederland en is te besteden tot 2 jaar na uitgifte. Ook erg leuk om iemand cadeau te geven!

gratisbon

* Indien het buitenkleed wordt geretourneerd zonder het pasje, dan wordt er een bedrag van 10,- (waarde van de bon) ingehouden op het totaal bedrag.
Terug naar buitenkleden


Ken je iemand die gaat verhuizen, samenwonen of toe is aan een nieuw interieur? Of zoek je een passend cadeautje voor iemand die dol is op tuinieren? Huis & Tuin Cadeau is het cadeau dat jij zoekt! Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in heel Nederland. Van de nieuwste meubels en meest trendy woonaccessoires, tot praktisch klusmateriaal en prachtige planten of bloemen; met Huis & Tuin Cadeau geef je altijd een cadeau waarmee iemand zijn huis of tuin binnen een handomdraai van een nieuwe look kan voorzien!